تماس با پشتیبانی : 32055-031

 

VPS به معنای «سرور مجازی» می‌باشد، بر روی هر ابر سرور چندین سرور مجازی قرار می‌گیرد که کاملاً دارای سیستم عامل و محیط ایزوله شده برای هر کدام از سرورهای مجازی می‌باشد. سرور مجازی اختصاصی (Virtual Private Server) ایده‌آل برای شرکتها، سازمانها و سایتهایی است که نیاز به منابع بیشتری برای ارائه خدمات خود دارند. سرور مجازی، حد فاصل بین سرویس هاستینگ مشترک و سرور اختصاصی است.

در سرویس هاستینگ مشترک تعداد زیادی وب سایت روی یک سرور قرار می‌گیرند و در مقابل سرور اختصاصی (Dedicated Server) نیاز به صرف هزینه بیشتری دارد که بدون داشتن توجیه مالی تهیه آن به صرفه نخواهد بود. هاستینگ سرور مجازی با داشتن برتری در امکانات و منابع نسبت به سرویس هاستینگ مشترک، و قیمت مناسب تر نسبت به سرویس سرور اختصاصی، مناسب برای اکثر سایتهای مهم و پربازدید است.

شرکت شبکیه با استفاده از آخرین تکنولوژی ها از داده های شما به صورت آنلاین در بازه های زمانی دلخواه شما بر روی هارد های SAS , SSD از نوع RAID 10 ، 5 آماده ارائه خدمات در این زمینه می باشد.

راهنمای انتخاب VDS

• امکان استفاده از سیستم عامل های مختلف : اولین بحثی که در سیستم عامل های مجازی ساز مطرح است و بایستی بدان بسیار دقت کرد، این است که سیستم عامل اصلی مجازی ساز قابلیت پشتیبانی از کدام سیستم عامل ها را برای سرور های مجازی دارد؟

به عنوان مثال در صورتی که شما قصد ارائه VDS ویندوز را داشته باشید و بخواهید از مجازی سازی OpenVz استفاده کنید، مطمئنا به مشکل خواهید خورد! چراکه این مجازی ساز با توجه به اینکه روی هسته لینوکس نصب میگردد، امکان ارائه سرور مجازی با همه سیستم عامل ها از جمله ویندوز و آخرین نسخه های Ubuntu را ندارد.

• استفاده راحت : یکی دیگر از مهمترین مسائل برای انتخاب یک مجازی ساز مناسب، کاربری راحت آن میباشد. در صورتی که شما آشنایی زیادی با سیستم عامل های ویندوزی و مجازی ساز های لینوکسی نداشته باشید، احتمالا در استفاده از آنها دچار مشکل خواهید شد. به عنوان مثال برای استفاده از Hyper-V ویندوز نیاز هست تا اولا نسخه دیتاسنتر ویندوز روی سرور اصلی نصب گردد. همچنین با توجه به کانفیگ های خاصی که بایستی انجام گیرد ، اگر که زیاد آشنایی با سرویس های مایکروسافت نداشته باشید، احتمالا با مشکل مواجه خواهید شد. همچنین در صورتی که آشنایی کافی با لینوکس نیز نداشته باشید، احتمالا در ابتدای کار مشکلاتی با کانفیگ های اولیه سرور مجازی روی OpenVz یا KVM داشته باشید.

• اطمینان از منابع به اشتراک گذاشته شده : در صورتی که شما ارائه دهنده سرویس VDS باشید، احتمالا با انواع مجازی ساز ها و نحوه به اشتراک گذاری آنها آشنا هستید ولی در صورتی که با این مورد آشنایی ندارید، بایستی به این مورد دقت کنید، که به اشتراک گذاری منابع در مجازی ساز ها به 2 نوع تقسیم میگردد. در نوع اول شما میتوانید منابعی که به کاربران اختصاص داده اید و کاربر VDS از منابع استفاده نمیکند، آن منابع را بین سایر کاربران به اشترراک بگذارید. در نوع دوم منابعی که به VDS ها اختصاص میدهید، به هیچ عنوان بین سایر کاربران قابل اشتراک نیست. به عنوان مثال شما در Hyper-v امکان اشتراک منابع تعریف شده برای یک VDS که حتی در حال استفاده از منابع نیز نمیباشد، را ندارید. در حالی که در Vmware میتوانید منابع را به دلخواه تعریف کنید.

• امکان مدیریت راحت : مدیران هاستینگ ها و اجاره دهندگان سرور مجازی به دنبال راه حل هایی هستند، که بتوانند بدون نیاز به ورود به سرور اصلی و با استفاده از تمپلیت های از پیش تعریف شده، سرور ها را تعریف و مدیریت کنند. برای این منظور انتخاب یک مجازی متناسب با این درخواست شما بسیار مهم میباشد. به عنوان مثال شما در KVM تمامی تمپلیت های سیستم عامل های مورد نیاز را میتوانید ایجاد کنید و آی پی ها و سایر ملزومات را تنظیم کنید، تا به هنگام سفارش سرور توسط کاربر از طریق پرتال بصورت اتوماتیک سرور مجازی انتخاب شده ایجاد و برای کاربر تحویل گردد.

• امکان شخصی سازی کرنل : در صورتی که شما نیاز دارید انواع سیستم عامل ها را برای VDS مورد نیاز ارائه دهید و یا نیاز به کرنل های اختصاصی برای سرور دارید، حتما در هنگام انتخاب مجازی ساز به این مورد بسیار دقت کنید تا دچار مشکل نشوید.